VETĖM PĖR SHQIPTARĖ
TË DHËNAT  
  Shtëpia (HOME)
  BOJKOTONI SËRBIN
  Fjal të Urta , Thënie
  GJERGJ FISHTA
  KANUNI
  SYRETAT E MI ...
  Libri i Vizitorve
  SALLA - VIP
  Kontakt
  LIDHJE (LINKS)
Faqja asht ende në punim. çdo ankesë ose koment të drejtohet te KONTAKT
BOJKOTONI SËRBIN

Të nderuar miq,
 
(Kjo nuk është kampanjë e motivuar politikisht, por vetëm një sugjerim për mospërdorimin e produkteve Serbe).
 
Duke mos u futur thellë në histori dhe në dëmet, vrasjet, torturat, masakrat, dhunimet, gjenocidin e çka jo tjetër që shteti (me përkrahjen e popullit) Serb, i'a kanë bërë popullit Shqiptar të Kosovës; desha të ngris këtë çështje, besoj shumë të rëndësishme për të gjithë ne.
 
Brenda vitit Serbia eksporton në Kosovë produkte në vlerë disa qindra milionë €. Shitoret tona janë të stërmbushura me produkte serbe të të gjitha llojeve. Ky është një absurd i llojit të vet! E dimë të gjithë se Kosova ende nuk i përmbush nevojat e tregut me prodhime vendore, por së paku ne mund t'i zëvendësojmë ato me produkte të Shqipërisë apo të vendeve tjera të rajonit.
 
Mbi të gjitha unë jam një prind, fëmija i të cilit ka konsumuar keksa dhe produkte tjera serbe. Më besoni të dashur miq, që jam seriozisht i brengosur, dhe ja pse:
 
Sipas disa dëshmitarëve, në çdo fabrikë ushqimore në Serbi, ekziston linjë e veçantë për tregun Kosovar. Çka do të thotë kjo?
-         Dikush në Serbi që i urren Shqiptarët (e të tillë e dimë që ka mjaft), mundet lirisht të fus produkte të kontaminuar me helme: kimike, biologjike, e pse jo edhe radioaktive. Ato mund të kenë fazën e inkubacionit të gjatë disa vite. Pra, pasojat e kësaj mund të vërehen edhe në gjeneratat e ardhshme.
-         Helmimet që ndodhën në vitet e '90-ta në Kosovë, janë bërë nga serbët, disa prej të cilëve ishin fqinjët tanë. Po të njëjtit apo të afërmit e tyre tani punojnë në fabrika të Serbisë.
-         Sipas disa personave që kanë pasur kontakt me ish-fqinjët e tyre serb, u është bërë me dije se produktet e Serbisë që vijnë nëpër enklavat serbe, kanë komplet shije tjetër, (sepse prodhohen enkas për serbët e Kosovës). Të njëjtit u kanë treguar miqve të tyre Shqiptarë se nuk duhet t'i përdorin produktet nga Serbia duke mos e treguar arsyen pse.
 
-         Te disa persona në Bosnjë dhe Hercegovinë, ka pasur sasi të lartë të radioaktivitetit, i cili ju ka shkaktuar sëmundje të ndryshme. Pas 10 vitesh është zbuluar se tre kamionë me produkte ushqimore të kontaminuara me materie radioaktive kanë hyrë në Bosnjë nga Serbia .
 
Prandaj sugjeroj që prej sot t'i bojkotojmë produktet e Serbisë, me shpresë se nuk është vonë.
Së paku çka mund të bëjmë tash e tutje është ta parandalojmë një katastrofë me përmasa të paparashikueshme.
 
Ju lus dhe ju apeloj që këtë porosi t'ua shpërndani të gjithë atyre që ua doni të mirën.
 
BOJKOTONI PRODUKTET E SERBISË!

--
Petriti
044/501-870

Comments on this page:
Comment posted by Lyrica Mip( maxblackseo.top ), 20.11.2016 um 02:08 (UTC):
<a href="http://buyamoxicillin.party">amoxicillin buy</a>
<a href="http://buyqsymia.party">cheap qsymia</a>
<a href="http://buyvalacyclovir.party">buy valacyclovir no prescription</a>

Comment posted by eqeqeqe( eqeqeqmailapso.com ), 21.11.2015 um 09:52 (UTC):
http://dapoxetine-cheapestpricepriligy.com/ - Dapoxetine <a href="http://order-onlinedoxycycline.net/">Doxycycline Hyclate Without Prescription</a> http://furosemide-lasixonline.net/

Comment posted by Mowery( juliamoweryzoho.com ), 09.03.2013 um 17:32 (UTC):
I as well believe thence , perfectly pent post! .Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your message:

PETICION  
   
Advertisement  
   
SALLA-VIP  
  SALLA-VIP në Bruksel
Argëtim , Muzik & Knaqsi
100% LIVE - 100% SHQIP
çdo të SHTUNË
http://www.sallavip.com
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=